prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Mydataknox in EnglishMydataknox na hrvatskom
NAZOVITE NAS: +385.15500960

R1Soft Backup

Zaštitite svoje podatke s R1Soft Backup rješenjem za Windows i Linux servere

  • Brzo i jednostavno osigurajte kopiju svojih servera i spremljenih podataka
  • Kreirajte dnevne ili tjedne kopije kompletnog servera
  • Kontrolna ploča omogućava vam iznimno detaljno upravljanje
  • Sav sadržaj sprema se na sigurnu, vrhunsku enterprise opremu u našem datacentru
r1soft_backup

R1Soft BACKUP

Što je Mydataknox Backup rješenje?

Mydataknox R1Soft CDP Backup je usluga koja vam omogućava periodično premanje podataka na centralni server smješten u našem datacentru visoke kvalitete.

Mydataknox štiti vaše podatke koristeći replikaciju i sinkronizaciju putem mreže, spremajući tzv. snapshote svake izmjene što osigurava da se vaš OS, aplikacije, datoteke i podaci jednostavno spremaju i vraćaju iz zaštićene kopije, posebice u slučaju katastrofe.

Prednosti Mydataknox backup rješenja

SIGURNOSNA KOPIJA

Dok klasična backup rješenja podatke osiguravaju spremajući ih na isti server ili neki od eksternih diskova, Mydataknox R1Soft Backup vaše podatke drži na sigurnome, spremajući ih na enterprise opremu u našem data centru.

BRZI OPORAVAK OD KATASTROFE

Vratite podatke kompletnog servera, bez imalo muke!

Za razliku od klasičnih rješenja, uz Mydataknox Backup nema potrebe za particioniranjem diskova i instalacijom operativnog sustava prije povratka podataka iz sigurnosne kopije. Sve vaše datoteke, baze podataka i aplikacije bit će savršeno vraćene na server, kao da se ništa nije dogodilo.

VISOKE PERFORMANSE

Sector-based backup povećava propusnost i reducira opterećenost. Serveri mogu biti u potpunosti operabilni s minimalnim utjecajem na performanse pri kreiranju backupa.

Sigurnosna kopiranja mogu se vršiti u bilo koje vrijeme dana bez prekida serverskih procesa, čak i na opterećenim serverima.

BRZI INKREMENTALAN BACKUP

Inkrementalan backup zna koji sektori na disku su bili izmijenjeni od prošlog backupa i samo izmjenjeni i novi podaci bit će backupirani.

Manja količina backup podataka omogućava daleko kraće vrijeme dovršenja backup procesa.

VISOKA SIGURNOST

Svi podaci spremaju se i vraćaju uz visoku enkripciju.

VEĆ OD 52,00kn (6,90€) mjesečno

IMATE PITANJA
u vezi R1SOFT BACKUP RJEŠENJA?

Naša podrška odgovorit će na svako Vaše pitanje