prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Mydataknox in EnglishMydataknox na hrvatskom
NAZOVITE NAS: +385.15500960

Dedicirani serveri

Ako tražiš vrhunsku stabilnost servera, sigurnost i kontrolu, na pravom si mjestu.

Kada poslovanje preraste virtualne servere, vrijeme je za kvalitetnije rješenje s većim resursima.
Pouzdani MyDataknox dedicirani (dedicated) serveri s vrhunskim enterprise hardverom nove generacije unaprijedit će svačije poslovanje.
Iskoristi prednosti visokodostupnih resursa MyDataknox dediciranih servera!

Visoke performanse

Windows i Linux dedicirani serveri omogućavaju ti iskorištavanje 100% resursa. Ne dijeliš resurse s drugima i nema ograničenja specifičnih za virtualne servere.

Brza aktivacija

Ovisno o odabranoj kombinaciji hardvera, tvoj server može biti spreman već u roku nekoliko minuta od plaćanja! Posebne konfiguracije pripremit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Potpuna kontrola

Svojim dediciranim serverom jednostavno upravljaš putem kontrolne ploče unutar Mydataknox korisničkog sučelja. Pristup konzoli uključen je u sve pakete!

Vrhunski hardver

Mydataknox dedicirani serveri pogonjeni su Intel® Xeon® procesorima nove generacije. Za dodatnu stabilnost i performanse brine se kvalitetna DDR4 ECC memorija.

Lokacija

Mydataknox serveri smješteni su u naš vlastiti data centar Tier3 kategorije, u blizini Zagreba. Niska latencija i blizina podrške garantiraju ti mirno poslovanje.

24×7/365 Podrška

Ukoliko naletiš na problem ili imaš bilo kakvih pitanja vezanih uz uslugu, naša korisnička usluga stoji ti na raspolaganju i rado će odgovoriti na svaki tvoj upit.

mdk_dedicated_serveri_S

MDK S dedicirani serveri

Savršeni serveri za male i srednje tvrtke kojima ne trebaju resursi enterprise servera

 • – Intel® Xeon® E-2136 Hexa-core procesori
 • – 32 GB DDR4 ECC memorije
 • – Brzi SSD diskovi (480GB)
 • – 1Gbps konekcija
 • – Neograničen promet
 • – Nema naknade za instalaciju
 • – Domaći data centar
 • – Profesionalna podrška
 • – I još mnogo toga…

Već od 638,00kn (84,68€) mjesečno

mdk_dedicated_serveri

MDK XS dedicirani serveri

Vrhunski, potpuno konfigurabilni enterprise dedicirani serveri za najzahtjevnije korisnike i entuzijaste koji ne prihvaćaju kompromise.

 • – Intel® Xeon® E5-1650 i E5-2620 procesori
 • – 64 GB do 512 GB DDR4 ECC memorije
 • – Velika ponuda kombinacija diskova (SATA i SSD)
 • – 1Gbps konekcija
 • – Neograničen promet
 • – Domaći data centar
 • – Profesionalna podrška
 • – I još mnogo toga…

Već od 850,89kn (112,93€) mjesečno

DODATNE OPCIJE UZ DEDICIRANE SERVERE

cPANEL & WHM

cPanel upravljačka ploča dostupna je na Linux serverima, a omogućava ti lako upravljanje web stranicama i korisničkim paketima. WHM ti omogućava upravljanje korisnicima i računima, baš kao i hosting providerima.

od 315,00 kn (41,81€) / mjesečno

DODATNA IP ADRESA

Ukoliko imaš potrebu za više javnih IP adresa, uz svaki server možeš zakupiti do 5 dodatnih IPv4 adresa.

18,40 kn (2,44€) / mjesečno

PREMIUM PODRŠKA

Mydataknox Premium podrška nudi ti kompletno rješenje briga oko servera. Premium podrška je idealna usluga za one korisnike koji žele ozbiljniji pristup održavanju servera ili korisnike koji nemaju tehničare za održavanje servera. Uz Premium podršku jednostavno kontaktiraj naše tehničare sa zahtjevom i potrebni radovi bit će obavljeni u najkraćem roku. Naša podrška dostupna je 24/7/365. Za više detalja oko premium podrške, pročitaj Uvjete podrške.

300,00 kn (39,82€) / mjesečno

CLOUD BACKUP

Cloud backup je usluga koja ti omogućava periodično spremanje podataka na centralni server smješten u našem datacentru visoke kvalitete. Mydataknox štiti tvoje podatke koristeći replikaciju i sinkronizaciju putem mreže, spremajući tzv. snapshote svake izmjene što osigurava da se tvoj OS, aplikacije, datoteke i podaci jednostavno spremaju i vraćaju iz zaštićene kopije, posebice u slučaju katastrofe.

52,00 kn (6,90€) / mjesečno (100GB)

200 GB:+24,00 kn (3,19€) / mjesečno

300 GB:+48,00 kn (6,37€) / mjesečno

500 GB:+96,00 kn (12,74€) / mjesečno

800 GB:+168,00 kn (22,30€) / mjesečno

1 TB:+221,76 kn (29,43€) / mjesečno

1,5 TB:+344,64 kn (45,74€) / mjesečno

2 TB:+467,52 kn (62,05€) / mjesečno

Dedicirani server je previše za tvoje potrebe? Provjeri našu ponudu virtualnih servera

Često postavljana pitanja

Imaš pitanja oko dediciranih servera? Nudimo ti brze odgovore na najčešća pitanja.

Koja je razlika između S i XS serije dediciranih servera?

Najbitnija razlika odnosi se na činjenicu da su serveri iz XS serije konfigurabilni enterprise serveri koji ti nude širok raspon opcija. S druge strane, naša S serija pristupačnih dediciranih servera namijenjena je manjim tvrtkama i pojedincima kojima treba dedicirani server s odličnim omjerom cijene i dostupnih resursa, a nemaju potrebu za više procesora u serveru ili velikim količinama memorije (XS serija nudi ti do 2 procesora i 512GB memorije u serveru).

Kako pristupam svom serveru?

Ovisno o vrsti servera, imat ćeš Remote Desktop (Windows) ili SSH pristup serveru (Linux). Jednako tako, serverom možeš direktno upravljati kroz konzolu.

Kako mogu platiti dedicirani server?

Mydataknox dedicirani server možeš platiti online (karticama i PayPalom) ili uplatom na račun. Pri narudžbi možeš odabrati mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje plaćanje.

Što je sve instalirano na moj server?

Svi serveri dolaze sa odabranim operativnim sustavom, bez dodatnog softvera. Sve aplikacije i usluge poput baze podataka, firewalla, web servera i slično instalirate sami po vlastitim potrebama.

Jesu li u serverima diskovi SATA ili SSD?

MDK S serija koristi isključivo SSD diskove dok naši enterprise serveri iz XS serije omogućavaju samostalan odabir diskova, a mogući su SATA i SSD diskovi u paru ili kombinaciji.

Postoji li opcija backupa za cijeli server?

Mydataknox u ponudi ima R1Soft Cloud Backup uslugu koja ti omogućava backup do 2 kompletna servera u zaseban cloud. Više o navedenoj usluzi možeš saznati ovdje.

Što ako se nešto dogodi, pružate li podršku za servere?

Mydataknox podrška brine se za monitoring i osnovnu stabilnost rada servera i mreže. Za detaljnije održavanje servera dostupan je Premium support paket usluga koji proširuje opseg rada naše podrke. Za detaljan pregled, prouči naše Uvjete podrške.

Trebaš pomoć oko servera?

Obrati se našoj podršci. Tu smo za tebe 24*7/365