prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com
Mydataknox in EnglishMydataknox - DeutschMydataknox na hrvatskom
NAZOVITE NAS: +385.15500960

Cloudflare

Zaštitite svoje web stranice, brzo i jednostavno

  • Poboljšajte performanse Vaših web stranica
  • Cloudflare kešira statični sadržaj u CDN vlastitoj mreži i rasterećuje Vaš hosting paket
  • Pregledajte detaljne statistike o prometu koje se ažuriraju svakih 24 sata.
  • Sav promet preusmjerava se kroz inteligentnu globalnu mrežu koja se sastoji od preko 100 podatkovnih centara diljem svijeta

CLOUDFLARE ZAŠTITA

CloudFlare je tehnologija web optimizacije koja koristi nekoliko tehnika kako bi poboljšala performanse vaših web stranica. Usmjeravanjem prometa kroz vlastitu globalnu mrežu, CloudFlare će pregledati i filtrirati zlonamjerne zahtjeve, neželjeni promet i druge zahtijeve koji crpe resurse.

Uz filtriranje prometa, CloudFlare nudi i keširanje statičnog sadržaja u CDN mreži.

CloudFlare nudi bolje performanse, sigurnost, pouzdanost i uvid u statistkiu za sve web stranice koje se spoje u njihovu mrežu. Nakon dodavanja Vaše web stranici na CloudFlare, sav promet će biti preusmjeren kroz inteligentnu globalnu mrežu koja se sastoji od preko 100 podatkovnih centara diljem svijeta.

CloudFlare mreža najteži dio web sadržaja za posjetitelje poslužuje na temelju lokacije korisnika što rezultira optimiziranom brzinom učitavanja stranice, uz manju potrošnju bandwitha.
Uz sve navedeno, CloudFlare platforma sadrži mnoštvo sigurnosnih značajki, uključujući i ublažavanje DDoS napada te web application firewall (WAF) za plaćene planove.

Da bi stvari bile što jednostavnije, ugradili smo CloudFlare kontrole izravno u Mydataknox cPanel. Potrebno je samo nekoliko klikova da biste omogući uslugu na bilo kojoj od svojih domena i poddomena – BESPLATNO.
Nema izmjena u kodu ili postavkama hostinga, mi ćemo čak voditi brigu i o DNS promjenama za CloudFlare postavke, automatski.

Prema CloudFlare podacima, web stranice u prosjeku osjete poboljšanje od 30% u brzini učitavanja, koristite 60% manji bandwidth i poslužuju 65% manje zahtjeva kada koristite CloudFlare.
Osim povećanja brzine, Vaše stranice će biti zaštićene osnovnim sigurnosnim značajkama kao što su:

 

  • – hotlinking zaštita,

  • – sposobnost da blokirate promet po IP adresi ili zemlji,

  • – zaštita od email harvestinga itd.

Uz sigurnost i brzinu, dobit ćete i detaljne statistike o prometu koje se ažuriraju svakih 24 sata.

Kako biste aktivirali CloudFlare za vaše domene, sve što trebate učiniti je prijaviti se na Mydataknox korisničke stranice i tražiti CloudFlare dodatak za Vaš hosting paket.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, naša podrška stoji Vam na raspolaganju.

IMATE PITANJA
u vezi CLOUDFLARE ZAŠTITE?

Naša podrška odgovorit će na svako Vaše pitanje